Varme innendørs

60 % av energiutgiftene i en husholdning går til oppvarming. Sammenlignet med åpen peis og oljefyring er det bare elektrisk oppvarming som har en virkningsgrad på 100 %. Det betyr at absolutt all tilført energi omgjøres til varme. Ingen andre varmekilder har tilnærmet samme virkningsgrad. Til sammenligning blir bare 40 % av energien gjort om til varme ved vedføring. Romerike Elektro kan gi deg råd og installasjon på gulvvarme, takvarme og ulike typer varmeovner.

Vi samarbeider med Glen Dimplex Nordic AS
Dimplex AS er en av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter. Vi bringer komfort til boliger og forretningsbygg i de fleste land i Europa, og i en rekke andre land verden over. Selskapet har verdensansvar for salg og markedsføring av varmeprodukter innenfor Siemens-konsernet. Dimplex AS er en av verdens ledende produsenter og leverandører av varmeprodukter. Vi bringer komfort til boliger og forretningsbygg i de fleste land i Europa, og i en rekke andre land verden over. Selskapet har verdensansvar for salg og markedsføring av varmeprodukter innenfor Siemens-konsernet.

Lei av å komme frem til en kald hytte? Hva med fjærnvarme til hytta?

Med denne installert i sikringsskapet sender du en SMS melding før du reiser hjemmefra eller når du er underveis, og du kommer frem til en god og varm hytte!